Családi receptek és emlékek

Saját ízesítésű házi csoki percek alatt

2016. május 26. - Sülve főve együtt

Bár az üzletekben szinte nap mint nap jelennek meg újabb és egyre különlegesebb ízesítésű csokik, még Gombóc Artúr is megirigyelné a kínálatot, de miért is ne készítsünk a saját ízlésünknek megfelelőt? Az egész tök jó móka, akár gyerekkel együtt gyorsan elkészíthető, mutatós, így ajándéknak is szuper, és biztosan ízleni fog a végeredmény, mert mindent imádunk, amit csak beleszórunk. Közben pedig bőszen lehet kóstolgatni, hogy tökéletesítsük a receptúrát.:)

Inspirációnak most mutatunk egy izgalmas, de egyszerű változatot, aztán lehet kísérletezni kedvetekre.

 

13177253_1259544854075510_2031417523695107111_n.jpg

Hozzávalók,  A mennyiség és a hozzávalók itt tényleg ízlés kérdése. 

1 tábla jó minőségű, magas kakaótartalmú étcsokoládé
Puffasztott rizs
Asztalt áfonya


Csak fel olvasztom az étcsokit, kiöntöm sütőpapírra, rászórom az ízesítést, jelen esetben a puffasztott rizst és az aszalt vörös áfonyát. Ahogy megdermed, már törhetjük és ehetjük, aztán bőszen lehet mind a tíz ujjunkat megnyalni utána. ;)

 

Hisz tudod, főzni jó, de sülve-főve együtt még jobb!:)

Ez a recept már nem fért be a könyvünkbe, de 75 szuper családi recept és történet helyet kapott benne.

Limitált példányszámban elérhető. Az alábbi linken megrendelheted, vagy az oldalon feltüntetett üzletekben személyesen is megvásárolhatod.

sulvefoveegyutt.hu

www.facebook.com/sulvefoveegyutt

A bejegyzés trackback címe:

https://sulvefoveegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr488749322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.