Családi receptek és emlékek

Csodás levelet kaptunk!

2016. február 12. - Sülve főve együtt

Megérkezett a nyereményjáték nyerteséhez a könyvünk. Ezt a csodás levelet kaptuk tőle. Köszönjük! :)

12698677_1283443818349333_4345684664077150357_o.jpg

"Sziasztok!

Ma megérkezett a nyereményem, aminek iszonyatosan megörültem! :)
Már elkezdtem forgatgatni, biztos vagyok benne, hogy anyukámmal együtt nagy hasznát fogjuk venni, és alig várom, hogy kipróbálhassam a recepteket belőle!

Nagyon tetszik, hogy a végén a saját recepteknek is hagytatok helyet!
Nézegettem az elején a fotókat, igazán megmosolyogtattak és alig várom, hogy édesanyám előtúrja a mi gyerekkori képeinket is ezek után.
A hasznos fortélyok rész is nagyon tetszik, hiszen rengeteg apró trükk van benne, amit egy kezdő is tud alkalmazni.
Már ki is néztem egy-két receptet amit viszont mindenképpen egyedül szeretnék megcsinálni, és akár egy hétvégi családi ebédnél tálalni! :)

A leginkább azért mégiscsak a receptek tetszenek... Az tetszik, hogy ez egy nem szokványos könyv... hogy megvan benne minden, ami egy magyar család asztalára szokott kerülni, kezdve a csirkepörkölttől a császármorzsáig, de ezen felül vannak benne különlegességek, sőt roppant egyszerű receptek is!

És ami leginkább megdobogtatta a szívemet, az a krumplilángos.
Nagymamám annak idején mindig azzal várt minket, ám sajnos a receptet már nem sikerült átadnia... Azóta mi sem nagyon próbálkoztunk vele, pedig gyermekkorom egyik kedvence volt. Úgyhogy alig várom, hogy kipróbáljam!

Végezetül pedig csatoltam egy fotót magamról, meg a csodaszép könyvről, ami kiemelt helyet kap majd az otthonunkban!
Csak így tovább!

Nagyon szépen köszönöm Nektek!

Szép estét kívánok!
Brigi"

 

Szívmelengető olvasni ezeket a sorokat. Pont az volt a célunk a könyvvel, hogy picit jobban összehozza a családokat, felidézzenek történeteket, ízeket, keresgéljenek a régi fotók között, és persze forgassák örömmel nap mint nap! :)

Limitált példányszámban elérhető. Az alábbi linken megrendelheted, a MONO art&design galériában vagy a Könyvmoly üzleteiben pedig személyesen is megvásárolhatod.


sulvefoveegyutt.hu

www.facebook.com/sulvefoveegyutt

A bejegyzés trackback címe:

https://sulvefoveegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr788383984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása